Publimove

Nog vragen? Contacteer ons

Contacteer ons

Publimove: Stand Out!

Verhuur van reclame voertuigen en –aanhangwagens in België.

U zoekt DE advertentie die U uit de anonimiteit haalt, die uw verkoopcijfer verhoogt, een reclame die iedereen ziet, tegen de beste prijs? Zoek niet langer! Publimove biedt U die gelegenheid met een uniek concept in België!.

Reclame voertuigen

Plaats uw reclame op een publicitaire aanhangwagen getrokken door een Engelse taxi. De aantrekkingskracht van een Engelse taxi maakt er een uitzonderlijke reclamedrager van. Hij is één van de symbolen van de Britse hoofdstad, net als de dubbeldek bus of de aflossing van de wacht. Hij bekoort onmiddellijk wie hem tegenkomt. Hij trekt de aandacht van jong en oud. Uw publiciteit wordt door iedereen gezien en gewaardeerd!

Reclameaanhangwagens

Onze reclameaanhangwagens bieden U een grote flexibiliteit aan in de keuze van plaats en tijdsduur. Een trailer tonen daar waar het verkeer druk is, garandeert U een ontzaglijk voordeel. Onze vloot taxi’s en trailers wachten nog enkel op U! Uw investering zal zeker opbrengen!

Onze vloot taxi’s en trailers wachten nog enkel op U! Uw investering zal zeker opbrengen!

De troeven van een Publimove reclamecampagne.

Uniek in België

Een uniek concept in België!

Innoverend, verrassend, helemaal nieuw in België! Ga voor een doeltreffende reclame. De beste prijs/kwaliteit verhouding op de markt!

Gezien en gewaardeerd!

Uw publiciteit zal niet alleen in het oog springen maar ook gewaardeerd worden door zijn unieke en sympathieke kant. Wat vraagt U nog meer?

Flexibel en budgetvriendelijk

We bieden U een opzienbarende campagne aan, aangepast aan uw noden en uw budget. Een reclamecampagne van enkele uren tot meerdere maanden, toegespitst op een lokale markt of voor een breder publiek, alles is mogelijk! Onze flexibele aanpak zal U aanspreken.

U kunt overal terecht

In de stad of erbuiten, op de grote invalwegen of in de onmiddellijke omgeving van uw bedrijf, we zoeken naar de beste plaats voor U en uw bedrijf.

Vragen en antwoorden (FAQ)

 • Hoeveel kost een Publimove campagne?

  We bieden twee formules aan: een statische trailer (prijslijst) of een trailer getrokken door een emblematische Engelse taxi (prijslijst).

 • Wie rijdt met de Engelse taxi als men de formule trailer + taxi kiest?

  Een bestuurder van het Publimove bedrijf zal met de taxi rondrijden en uw advertentie promoten.

 • Welke soort advertentie kan ik op uw dragers plaatsen?

  We bieden onze diensten aan bedrijven aan maar ook aan particulieren, verenigingen, politieke partijen… We weigeren boodschappen te publiceren die rasistisch zijn, beledigend, zedeloos of choquerend voor het publiek.

 • Levert u het doek met mijn reclameboodschap?

  We zorgen voor alles, vanaf het scheppen van het visuele, het drukken van het doek tot het plaatsen op de trailer en/of op de taxi.

 • Ik bezit al een infografisch werk of een kant en klaar doek.

  Bezit U al een doek op de gepaste afmetingen (), dan hoeft U geen kosten te betalen. We plaatsen uw doek op onze dragers.

  U hebt een infografisch werk dat aan de vorrwaarde beantwoordt? Dan betaalt U slechts het drukken van het doek.

 

Aarzel niet meer! Word gezien!! Contacteer ons